Vi smygstartar utomhus

Vi smygstartar utomhus

Maj, och solen skiner! Då tycker vi att vi startar upp träningsverksamheten igen, men utomhus och med försiktighetsåtgärder. Vi håller grupperna under 10 personer, och försöker hålla avståndet till varandra. Dvs ingen kontaktträning… ännu i alla fall. Men vem mår inte bra av att gå genom sin grundteknik i luften ett par träningar? 🙂

Man kan inte klaga på vädret i alla fall. Och oj vad kul det är att träffa alla vänner och töntar igen 😀 Ingen kunde rotera motsols denhär gången heller 🙂 Inget har ändrats, förutom att vi blivit något stelare igen då…

I måndags drog Kim gemensam sparkträning för både taekwondoutövare och kickboxare, och i onsdags drog höggravida Hanna kickboxingträning och Putte taekwondoträning med tyngdpunkt på graderingskriterierna. Vi tänker nämligen avsluta även denna vårtermin med graderingstillfälle i båda grenarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top